TAK

Vi utför alla typer av takläggning

Betongpannor

Betongpannor är idag ett av marknadens vanligaste alternativ för takläggning. Vi på Skärgårdens tak, plåt & fasad hjälper dig gärna med att lägga ditt nya tak. Vi har mångårig erfarenhet och arbetar med välkända varumärken för att du skall få den bästa kvalitén från oss. 

Tegelpannor

Tegelpannor är idag marknadens vanligaste alternativ för takläggning. Vi på Skärgårdens tak, plåt & fasad hjälper dig gärna med att lägga ditt nya tak med tegelpannor. Vi har mångårig erfarenhet och arbetar med välkända varumärken för att du skall få den bästa kvalitén från oss.

Papptak

Papptak är idag ett av marknadens mest ekonomiska alternativ för takläggning. Vi på Skärgårdens tak, plåt & fasad hjälper dig gärna med att lägga ditt nya papptak. Vi har mångårig erfarenhet och arbetar med välkända varumärken för att du skall få den bästa kvalitén från oss.

Plåttak/Takplåt

Plåttak/takplåt är idag det mest estetiska alternativet för takläggning. Vi på Skärgårdens tak, plåt & fasad hjälper dig gärna med att lägga ditt nya tak med plåttak. Vi har mångårig erfarenhet och arbetar med välkända varumärken för att du skall få den bästa kvalitén från oss. Ett plåttak/takplåt har en lång livslängd och belastar inte huset på samma sätt som klassiskt tegel.

Taksäkerhet

Vi erbjuder idag helhetslösningar för taksäkerhet. Samlingsbegreppet täcker in glidskydd, steganordningar och takbryggor. Funktionen är till för att förhindra olyckor och skydda taket när man väl är på det. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på just er taksäkerhet.

Takmålning/taktvätt

Takmålning & taktvätt är något som utförs löpande på många hushåll. Husets värde och utseende ökar markant när taket får en ny lyster eller ett rent tak. Vi utför båda tjänsterna nästintill dagligen på fastigheter runtomkring Mälardalen. Kontakta kamagra oral jelly avis oss för just er takmålning eller taktvätt så hjälper vi er.

Är du redo att ta kontakt?

Lämna ett korrekt namn och nummer obs vi svarar ej på hemliga nr. Vi svarar enbart på registrerade nr.